"Партизан" — "Динамо": повне відео матчу Ліги чемпіонів

Читать на русском
Автор
787
"Партизан" – "Динамо" Новина оновлена 31 липня 2024, 23:01
"Партизан" – "Динамо". Фото ФК Динамо (Київ)

Біло-сині зіграли принциповий матч

У середу, 31 липня, "Динамо" провело другий поєдинок проти "Партизана" в рамках 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2024/25. У першій грі кияни розбили белградців із рахунком 6:2.

Повне відео гри "Партизан" — "Динамо" доступне на YouTube-каналі Football Hub. Зустріч відбулася у Белграді (Сербія) на стадіоні "Райко Мітіч" і завершилася перемогою киян з рахунком 3:0.

Повне відео матчу "Партизан" — "Динамо"

Безумовно, кияни після першої гри є беззаперечними фаворитами "дуелі", проте не слід забувати, що серби грають удома. Крім того, уболівальники Біло-Синіх вимагають від "динамівців" ще однієї перемоги над принциповим суперником.

Зазначимо, переможець 2-матчевої дуелі "Динамо" та "Партизана" вийде до 3-го раунду кваліфікації ЛЧ, де зіграє проти шотландського "Рейнджерс". Той, хто програє, вилетить до 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, де зіграє проти "Фенербахче" (Туреччина).

Нагадаємо, "Партизан" перед стартом єврокубкового сезону поїхав до РФ, де зіграв проти московського ЦСКА. Сербські фанати підготували банер про дружбу з Росією. Раніше російський "Зеніт" тепло зустріли у Белграді.