Згадав про Майкла Джексона: обмовка Порошенка викликала сміх у соцмережах (відео)

Читать на русском
Автор
1637
Імена та прізвища у них дещо схожі Новина оновлена 23 липня 2024, 16:08
Імена та прізвища у них дещо схожі. Фото Колаж "Телеграфу"

Деякі користувачі порівняли експрезидента України з Джо Байденом

У вівторок, 23 липня, у Верховній Раді блокували трибуну через законопроєкт про заборону УПЦ МП в Україні, на якому наполягають багато депутатів, зокрема і лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко. Під час свого виступу він переплутав спікера Палати представників США Майка Джонсона з королем попмузики Майклом Джексоном.

Політик заявив, що нібито Джексон назвав РПЦ ударом в серце України. Така цікава промовка не залишилась без уваги. "Телеграф" зібрав реакції соцмереж.

Порошенко переплутав Джонсона і Джексона

Нардеп під час виступу сказав, що зараз розганяються наративи про неможливість заборони УПЦ МП в Україні. Нібито американці цього не підтримають. Пояснюючи цю тезу Порошенко обмовився, переплутавши спікера Палати представників США Майка Джонсона з популярним попвиконавцем Майклом Джексоном.

"Подивіться, будь ласка, виступ Майкла Джексона, який каже, що РПЦ ― це удар в серце України", ― сказав Порошенко.

Нещодавно спікер Палати представників США Майк Джонсон виступив з промовою про релігійне питання. Він сказав, що "Росія націлена на християн в Україні".

Реакції соцмереж

Користувачів розвеселила обмовка нардепа. У соцмережах залишили багато коментарів. Хтось вправлявся у гуморі, а деякі користувачі зазначили, що Порошенко сам ходив у московську церкву. Були й такі, які не бачать причин для сміху, бо обмовитись може кожен. Зокрема, писали наступне:

  • "Синдром Байдена";
  • "То щось "сивочолий" зайвого хильнув";
  • "Цьому більше не наливати";
  • "Оговорився, с ким не буває";
  • "Ну і що? Знайшли, до чого причепитись";
  • "Головний кондитер Європи не тією пудрою торти посипав".

Зазначимо, що монобільшість не хоче голосувати за заборону УПЦ МП в Україні. Серед "слуг народу" є прихильники московської церкви. Наступне планерне засідання Ради відбудеться у серпні.

Раніше "Телеграф" повідомляв про скандал через те, що Порошенка не випустили за кордон. Він мав зустрітись з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом.