Румунія — Україна: відео голів

Читать на русском
Автор
1280
Андрій Ярмоленко Новина оновлена 17 червня 2024, 18:16
Андрій Ярмоленко. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Українці та румуни відкрили програму четвертого ігрового дня на ЧЄ-2024 з футболу

У понеділок, 17 червня, збірна України з футболу розпочинає свій шлях на чемпіонаті Європи-2024. Першим суперником нашої команди стала Румунія.

"Телеграф" провів онлайн-трансляцію матчу Румунія — Україна. Зустріч завершилася нищівною поразкою України з рахунком 0:3.

Румунія — Україна — 3:0

Матч закінчено.

57 хв. Гол! Дрегуш забиває!

53 хв. Гол! Резван Марін забиває далеким ударом.

Розпочався другий тайм.

Перший тайм закінчено. Перерва.

29 хв. Гол! Станчу забиває. Ніколає завдав ідеального удару в "дев'ятку" — без шансів для Луніна.

Матч розпочався!

Стали відомі стартові склади команд:

Збірна України підходить до зустрічі з румунами у якості фаворита, а тому нашій команді необхідно не просто набирати очки, а перемагати. Будь-який інший результат розцінюватиметься для Синьо-жовтих як провал. Проте контрольні ігри нашої команди перед ЧЄ-2024 викликали багато питань, особливо після поразки від Польщі (1:3). Чи зможуть підопічні Сергія Реброва впоратися зі стартовим тиском дізнаємось у Мюнхені, на однойменній арені.

Напередодні "Телеграф" повідомляв, де і коли дивитись гру Румунія — Україна, а також ділився прогнозом букмекерів на це протистояння.

Нагадаємо, перед грою збірна України потрапила у скандал через свою форму на гру з румунами. Здавалося, що на ігровій футболці нашої команди зображено прапор Бельгії, а не Румунії. Крім того, на футболці Синьо-жовтих нанесли комерційну назву "Арени Мюнхен" — "Альянц Арена", що заборонено на турнірах під егідою УЄФА.