Колишній футболіст збірної України втік із країни, перепливши Тису

Читать на русском
Автор
1091
Денис Шеліхов Новина оновлена 10 вересня 2024, 19:41
Денис Шеліхов. Фото facebook.com/mfcmykolaiv, facebook.com/DPSUkraine

Сам спортсмен не коментує, як перетнув кордон

Колишній воротар "Дніпра" та "Вікторії" (Суми), ексголкіпер молодіжної збірної України Денис Шеліхов перейшов до клубу з Білорусі "Славія" Мозир. Примітно, що для цього кіпер, можливо, незаконно перетнув кордон України під час дії воєнного стану.

Про це повідомляє sport-express.ua. Два джерела вказали виданню, що воротар переплив річку Тиса на кордоні.

За інформацією джерел, Шеліхов ретельно готувався до втечі з України та протягом двох місяців ходив на річку тренуватися плавати з ластами. Футболіст не став ні заперечувати, ані підтверджувати цю інформацію.

– Наші джерела розповідають, що ви перепливли Тису. Надаємо вам можливість спростувати це, й повідомити, яким чином ви перетнули державний кордон. Вимагаємо відповіді! Матеріал вийде у будь-якому разі, з вашим коментарем, чи без вашого.

– Ну це ваші здогадки і припущення тих хлопців, що вам сказали, ось вони краще знають, тому нехай вам і розповідають. Вам що, більше нічого говорити або писати про український футбол ???

– Так розкажіть, як було насправді? Ваше мовчання будемо сприймати як те, що ви погоджуєтеся з цією інформацією і вам немає, чого відповісти

– Ти хто – прокурор?! Такі питання задавати. Спитай у прикордонної служби.

– Я – журналіст і задавати питання – моя робота. Ви перепливали Тису?

– Ти мені такі питання не задавай, зрозумів? Ти мені ніхто, щоб такі питання задавати!

– Як ви перетнули державний кордон?

– Ще раз. Хто ти такий, щоб задавати мені такі питання?!

– Я – український журналіст.

– Так займайся футболом в Україні, чого ти мені взагалі такі питання задаєш?

Нагадаємо, півзахисник "Шахтаря" Олександр Распутько втік з України, скориставшись виїздом команди на єврокубки. Крім того, втечу з країни здійснив професійний рибалка, чемпіон світу з лову риби спінінгом з берега у складі збірної України Артур Білан.