Була шанувальницею Ані Лорак: як виглядає і де зараз дочка нардепа Андрія Парубія (фото)

Читать на русском
Автор
2844
Андрій Парубій одружений з Уляною Юріївною і має 23-річну доньку Новина оновлена 18 серпня 2024, 14:54
Андрій Парубій одружений з Уляною Юріївною і має 23-річну доньку. Фото Колаж Телеграф/instagram.com

Єдина дочка Ярина з дитинства любила малювати та навчалася у Львові

Народний депутат України Андрій Парубій, як і Олег Ляшко, знає, що це таке виховувати дочку. Але незважаючи на свого колегу, у колишнього спікера ВРУ лише одна дитина.

Андрій Парубій не розкриває подробиць свого особистого життя. Відомо, що його дружина Уляна Юріївна працює на кафедрі фольклористики Львівського національного університету імені І. Франка. 2001 року у пари народилася дочка на ім’я Ярина.

Про дівчину, якій цього року мало виповнитись 23 роки, практично нічого невідомо. З архіву онлайн-газети Верховної Ради "Голос України" за 26 червня 2010 року:

"Яринка — донечка народного депутата Андрія Парубія. Їй лише 7 рочків. Доки тато працює в парламенті, вона живе з мамою у Львові. Навчається у міській загальноосвітній школі. Крім того, вчиться малювати в школі мистецтв. Цього року її роботи були представлені на обласному конкурсі дитячого малюнка. Яринка стала дипломанткою конкурсу"

ярина андріївна парубій
Ярина Парубій у 7-річному віці. Фото: golos.com.ua
андрій парубій уляна парубій ярина андріївна парубій

2013 року в "УП" з’явилася стаття про дітей народних депутатів. У матеріалі йдеться, що 12-річна Ярина грає у "Веселу ферму" та слухає Ані Лорак, яка сьогодні є зрадницею України та розважає росіян за рублі.

ярина парубій

У 2017 році Андрій Парубій разом із сім’єю відсвяткували Великдень. Разом із дружиною Уляною та дочкою Яриною нардеп освятив великодній кошик у Львові у Музеї народної архітектури та побуту "Шевченківський Гай".

андрій парубій уляна парубій ярина андріївна парубій
Фото: golos.com.ua

Пізніше у серпні колишній спікер побував на фестивалі української лицарської культури "Тустань" у Львівській області, де похвалився своєю красунею-дочкою.

андрій парубій ярина андріївна парубій
Фото: facebook.com/andriy.parubiy

Судячи з бізнес-аналітики YouControl, Ярина Андріївна Парубій є підприємницею. Ймовірно, дівчина займається туристичним бізнесом.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає чоловік Юлії Тимошенко, скільки йому років та чим він займається. Він багато років живе у тіні дружини-політика.