"Динамо" — "Партизан": полное видео матча

Читать на русском
Автор
643
"Динамо" — "Партизан" Новина оновлена 30 серпня 2024, 18:13
"Динамо" — "Партизан". Фото ФК Динамо (Київ)

Кияни домашню гру зіграли у Польщі

У вівторок, 23 липня, київське "Динамо", яке нещодавно представило нову форму, розпочало свій шлях у кваліфікації Ліги чемпіонів 2024/25. У другому відбірному раунді кияни зіграли проти сербського "Партизана".

Повне відео матчу доступне на YouTube-каналі Football Hub. Зустріч відбулася у Любліні (Польща) на однойменному стадіоні та завершилася з рахунком 6:2 на користь "Динамо".

Повне відео матчу "Динамо" — "Партизан"

Кияни зіграють з дуже принциповим суперником, який не з’їздив до РФ під час повномасштабної війни в Україні. Переможець цієї 2-матчевої дуелі вийде до 3-го раунду кваліфікації ЛЧ, де зіграє проти шотландського "Рейнджерс". Той, хто програє, вилетить до 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, де зіграє проти переможця "дуелі" "Лугано" (Швейцарія)/"Фенербахче" (Туреччина).

Матч "Динамо" — "Партизан" покажуть в Україні по ТБ безплатно. Додамо, що букмекери впевнені в успіху киян.

Прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів "Динамо" — "Партизан"

  • Favbet: (перемога "Динамо" 1,69 — нічия 3,80 — перемога "Партизана" 5,10)

Нагадаємо, "Партизан" перед грою з "Динамо" поїхав до РФ, де зіграв проти московського ЦСКА. Сербські фанати підготували банер про дружбу з Росією. Раніше російський "Зеніт" тепло зустріли у Белграді.

ТОВ "БУКМЕКЕРСЬКА КОМПАНІЯ "ФАВБЕТ". Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 433 від 13.12.2022 та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 137 від 05.04.2021, зі змінами.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.