Ломаченко — Камбосос: відео бою

Читать на русском
Автор
2387
Василь Ломаченко — Джордж Камбосос Новина оновлена 12 травня 2024, 08:35
Василь Ломаченко — Джордж Камбосос. Фото twitter.com/trboxing

Титульний бій показували в Україні безплатно

У неділю, 12 травня, у Перті (Австралія) проходив великий вечір професійного боксу, у головному бою якого на ринг вийшли українець Василь Ломаченко (17–3, 11) та австралієць Джордж Камбосос (21–2, 10 KO). Напередодні букмекери назвали фаворита чемпіонського поєдинку.

У прямому ефірі в Україні бій Ломаченко — Камбосос показувала промоутерська компанія Top Rank Boxing на своїх офіційних сторінках YouTube та Facebook. Про це повідомляє пресслужба компанії. Відео доступне для України та Філіппін. Поєдинок завершився перемогою Василя технічним нокаутом у 11-му раунді.

Відео бою Ломаченко — Камбосос

36-річний Ломаченко повертається у гонку за титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. Василь починає цей шлях із нуля поєдинком проти 30-річного Камбососа-молодшого. На кону "дуелі" стоять чемпіонський пояс IBF і другорядний — IBO. На боці Василя колосальний аматорський досвід, а головним козирем австралійця є час бою — 11:00 (місцевий). Loma ніколи раніше не бився так рано і йому довелося зіткнутися з акліматизацією.

Обидва боксери зовсім недавно програли Девіну Хейні, причому австралієць поступився американцю двічі, а українець, на думку багатьох, як мінімум не програв. Камбосос встиг закрити поразку від Девіна, перемігши в США британця Максі Хьюза (рішенням більшості), а кар’єра Василя призупинилася через війну в Україні.

Раніше Ломаченко заявив, що поєдинок зранку для нього не проблема. Додамо, що у таборі суперника Василя знайшли російський триколор.