Франція та Польща обмінялися пенальті на Євро-2024 (відео)

Читать на русском
Автор
Франція – Польща Новина оновлена 25 червня 2024, 21:42
Франція – Польща. Фото x.com/FrenchTeam

Триколірні фактично зіграли товариський матч

У вівторок, 25 червня, на чемпіонаті Європи-2024 з футболу зіграли представники груп С та D. Відкривали програму ігрового дня французи та поляки.

"Телеграф" провів онлайн-трансляцію матчу Франція — Польща. Поєдинок, який був для Польщі прощальним на турнірі, завершився з рахунком 1:1.

Франція – Польща – 1:1

Матч закінчено.

79 хв. Гол! Левандовський забиває.

Гол! 56 хв. Мбаппе реалізував пенальті!

Матч розпочався!

Стартові склади команд:

Французи підходять до гри як явні фаворити, при цьому триколірні досить мотивовані, адже для виходу з групи з першого місця їм необхідно перемагати, причому робити це з більшою різницею голів, ніж у Нідерландів. Помаранчеві у паралельній грі зустрінуться з Австрією, яка також претендує на вихід у плей-оф. А ось для поляків турнір закінчено. Команда лише спробує грюкнути дверима насамкінець.

Матч Франція — Польща можна подивитися в Україні по ТБ, щоправда, за легальний перегляд гри доведеться заплатити. До речі, зустріч відбудеться у Дортмунді на "BVB-Штадіоні", початок о 19:00 за київським часом.

Нагадаємо, Франція на Євро-2024 стартувала з перемоги над Австрією (1:0), після чого зіграла внічию з Нідерландами (0:0). Польща, у свою чергу, поступилася Нідерландам (1:2), а потім і Австрії (1:3).