Португалія в суху переграла Словенію на Євро-2024 у серії пенальті (відео)

Читать на русском
Автор
1225
Португалія — Словенія Новина оновлена 02 липня 2024, 01:48
Португалія — Словенія. Фото x.com/selecaoportugal, x.com/nzs_si

"Європейські бразильці" почали свій шлях у плей-оф

У понеділок, 1 липня, на чемпіонаті Європи-2024 з футболу відбулися чергові матчі першої стадії плей-оф. Завершали програму ігрового дня португальці та словенці.

"Телеграф" провів онлайн-трансляцію матчу Португалія — Словенія. Поєдинок завершився перемогою Португалії у серії післяматчевих пенальті.

Португалія — Словенія — 0:0 (3:0 по пенальті)

Серія пенальті

Матч закінчено.

Бернарду Сілву забиває!

Вербич не зумів пробити Кошту.

Бруно Фернандеш реалізував свій удар.

Балковець не забиває — Кошта робить сейв.

Роналду забиває!

Іличич не забиває — Кошта тягне.

105 хв. Роналду не реалізував пенальті!

Матч розпочався!

Стартові склади команд:

Португальці підходять до гри як явний фаворит, проте на цьому Євро Роналду і Ко зовсім не блищать результатами та грою. Словенці, у свою чергу, всі свої ігри на груповій стадії звели до нічиєї, а тому можуть розраховувати на результат у плей-оф, довівши поєдинок до серії пенальті.

Матч Португалія — Словенія покажуть в Україні у прямому ефірі, причому гру можна переглянути безплатно. Додамо, що матч відбудеться у Франкфурті-на-Майні на "Франкфурті Арені".

Нагадаємо, Португалія достроково виграла свою групу на чемпіонаті Європи-2024, обігравши Чехію (2:1), Туреччину (3:0), після чого Роналду та Ко поступилися Грузії (0:2). Словенія, у свою чергу, посіла третє місце у квартеті С, тричі зігравши внічию: з Данією (1:1), Англією (0:0) та Сербією (1:1).