Ломаченко — Камбосос: хроніка вечора боксу

Читать на русском
Автор
1394
Ломаченко — Камбосос Новина оновлена 12 травня 2024, 08:30
Ломаченко — Камбосос. Фото twitter.com/trboxing

Великий вечір боксу пройшов в Австралії

У неділю, 12 травня, у Перті (Австралія) пройшло велике шоу професійного боксу, головною подією якого став чемпіонський бій за участю українця Василя Ломаченка (17–3, 11) та австралійця Джорджа Камбососа-молодшого (21–2, 10 KO). Напередодні букмекери назвали фаворита в бою Ломаченко — Камбосос.

"Телеграф" провів текстову онлайн-трансляцію вечора боксу за участю українця. Поєдинок завершився перемогою Василя технічним нокаутом у 11-му раунді.

Хроніка вечора боксу Ломаченко — Камбосос

Ломаченко нокаутував Камбососа у 11-му раунді.

Незабаром на ринг вийдуть Ломаченко та Камбосос. Слідкуйте за поєдинком за посиланнями вище.

Х'юз програла Джонсон рішенням суддів. Цікаво, що спочатку ведучий шоу назвав переможницею поєдинку британку, проте потім виправив свою помилку.

Василь розминається перед боєм.

На ринг виходять британка Ніна Хьюз та австралійка Чернека Джонсон. На кону титул WBA у найлегшій вазі. До слова, Чернека показала свою фігуру на зважуванні.

Педро Гевара переміг Ендрю Молоні у чемпіонському бою роздільним рішенням суддів.

Ідуть останні приготування до головного бою.

Камбосос також прибув на бій.

Василь Ломаченко вже прибув на арену.

05:20 — у Перті розпочалося велике шоу боксу. Перший поєдинок Ендрю Молоні – Педро Гевара. На кону пояс тимчасового чемпіона WBC у найлегшій вазі.

Напередодні поєдинку боксери пройшли офіційну церемонію зважування. Обидва вклалися в ліміт легкої ваги. Ломаченко показав на терезах 61,18 кг, а Камбосос – 60,89 кг. Крім того, бійці провели затяжну дуель поглядів.

На медіа тижні в Австралії Ломаченко та Камбосос показали свою майстерність під час відкритих тренувань.

36-річний Ломаченко після спірної поразки від Девіна Хейні у США знову починає збирати чемпіонські пояси. На кону поєдинку проти 30-річного Камбососа стоятиме вакантний титул IBF у легкій вазі, а також другорядний пояс IBO, який належить австралійцю.

Де дивитись бій Ломаченко — Камбосос

Через скандальність Ломаченка (боксер активно підтримує УПЦ МП, а також наполегливо мовчить про війну в Україні) компанія Megogo відмовилася від показу боїв Василя після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. В Україні поєдинок покаже промоутерська компанія Top Rank на своїх сторінках у Facebook та YouTube. Початок ефіру – о 05:00 за київським часом.

Прогноз букмекерів на бій Ломаченко — Камбосос

Український боксер підходить до поєдинку як однозначний фаворит бою. Аналітики пропонують зробити ставку на перемогу Василя з коефіцієнтом 1,18. В той самий час тріумф Джорджа менш ймовірний — коефіцієнт 6,30, нічия котирується коефіцієнтом 23,00.

Найімовірнішим результатом поєдинку є перемога українця за очками (коефіцієнт 1,53). Імовірність нокауту від Василя також велика (3,50). Достроковий успіх Камбососа оцінюється коефіцієнтом 13,00, а рішення суддів на його користь – 9,50.

Останні бої

Василь у своєму останньому поєдинку ледь не переміг абсолютного чемпіона світу у легкій вазі Хейні, проте судді таки віддали перемогу американцю.

Камбосос, у свою чергу, закрив дві поразки від Хейні перемогою над британцем Максі Хьюзом (рішення суддів).

Андеркард шоу Ломаченко — Камбосос

Андекард бою Ломаченко — Камбосос
Андекард бою Ломаченко — Камбосос

Раніше повідомлялося, що Ломаченко потужно допомагає ЗСУ, а його суперник тренується під прапором Росії.