Україна — Бельгія: все про матч Євро-2024

Читать на русском
Автор
1731
Збірна України Новина оновлена 26 червня 2024, 21:10
Збірна України. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Синьо-жовті провели свій останній матч на турнірі

У середу, 26 червня, збірна України провела матч 3-го туру групового етапу чемпіонату Європи-2024 з футболу проти команди Бельгії. Обидві команди претендували на вихід у плей-оф.

"Телеграф" провів пряму трансляцію ігрового дня національної команди на Євро-2024. Слідкувати за грою можна в онлайн-трансляції матчу Україна — Бельгія.

Україна — Бельгія: хроніка ігрового дня

Зустріч завершилась із рахунком 0:0.

Наближається початок гри, переходимо в онлайн-трансляцію за посиланням вище.

Стартові склади команд:

Останні новини перед грою

Наша роздягальня:

На трибунах "Арена Штутгарт" очікується аншлаг – 54 000 глядачів, серед яких українську команду підтримуватимуть 11 147 , а бельгійську – 10 509.

Збірна України зіграє з Бельгією у жовтому.

Офіційна заявка на матч з Бельгією.

Збірна України підходить до гри як аутсайдер і з найгіршими шансами на вихід у плей-оф із групи Е. Проте Синьо-жовті можуть видати "матч року" та перемогти Бельгію, щоправда, для цього необхідно надійно зіграти в обороні та реалізувати свої моменти. Червоні Дияволи на цьому ЧЄ не виглядають непереможними — їм влаштували проблеми і словаки, і румуни. Перші навіть здобули три очки.

Матч Україна – Бельгія покажуть у прямому ефірі в Україні. Додамо, що букмекери не вірять в успіх Синьо-жовтих.

Відеоогляд матчу Румунія – Україна
Відеоогляд матчу Словаччина – Україна

Нагадаємо, у першому турі чемпіонату Європи збірна України розгромно програла Румунії (0:3), а у другому мінімально здолала Словаччину (2:1). У групі Е склалася унікальна ситуація, де всі 4 команди після 2 турів набрали по 3 очки. Положення Синьо-жовтих найгірше у квартеті, проте наша команда може вийти у 1/8 фіналу навіть у разі програшу.