Румунія — Нідерланди: відео голів у матчі Євро-2024

Читать на русском
Автор
Румунія — Нідерланди Новина оновлена 02 липня 2024, 21:55
Румунія — Нідерланди. Фото x.com/hai_romania, x.com/OnsOranje

Триколірні спробували зробити ще одну сенсацію на турнірі

У вівторок, 2 липня, на чемпіонаті Європи-2024 з футболу відбулися чергові матчі 1/8 фіналу. Збірна Нідерландів зіграла із командою Румунії.

"Телеграф" провів онлайн-трансляцію матчу Румунія — Нідерланди. Поєдинок завершився перемогою Нідерландів із рахунком 3:0.

Румунія – Нідерланди – 0:3

Матч закінчено.

90+3 хв. Гол! Мален робить дубль!

Матч закінчено.

83 хв. Гол! Мален забиває!

20 хв. Гол! Гакпо забиває!

Матч розпочався!

Стартові склади команд:

Румунію чекає важке випробування у вигляді вмотивованих нідерландців. Помаранчеві на папері потрапили до "легкої" частини сітки й спробують довести це у Мюнхені.

Матч Румунія — Нідерланди покажуть в Україні, проте за легальний перегляд поєдинку доведеться заплатити. Додамо, що зустріч відбудеться у Мюнхені на однойменній арені, початок гри о 19:00 за київським часом.

Нагадаємо, збірна Румунії на Євро-2024 стала головною сенсацією групового етапу, посівши перше місце у квартеті Е. Триколірні розгромили Україну (3:0), поступилися Бельгії (0:2) і зіграли внічию зі Словаччиною (1:1). Нідерланди стали третіми в "групі смерті", обігравши Польщу (2:1), зігравши внічию з Францією (0:0) і поступившись Австрії (2:3). Ознайомитись з розкладом та результатами всіх матчів чемпіонату Європи-2024 з футболу можна на сайті "Телеграф".