Олімпіада-2024: результати українців в останній день Ігор

Читать на русском
Автор
995
Муразі Мчедлідзе Новина оновлена 11 серпня 2024, 14:23
Муразі Мчедлідзе. Фото Getty Images

Український борець спробував виграти "бронзу"

У неділю, 11 серпня, на Олімпійських іграх у Парижі відбувся завершальний змагальний день. Україна боролася за медаль лише в одній дисципліні.

"Телеграф" пропонує до вашої уваги результати українців на Олімпіаді в Парижі 11 серпня. Українці цього дня змагалися лише у боротьбі.

Результати українців 11 серпня на Олімпіаді-2024

12:00. Вільна боротьба, 97 кг, втішний раунд (ч) Муразі Мчедлідзе — Нікола Де Ланге (ПАР) — 5:3.

13:35. Поєдинок за "бронзу" — Муразі Мчедлідзе — Магомедхан Магомедов (Азербайджан).

За підсумками 15-ти змагальних днів збірна України на Олімпіаді-2024 виборола 12 медалей. Першу нагороду Україні принесла шаблістка Ольга Харлан, а другу – стрілець Сергій Куліш. Після цього українські фехтувальники виграли "золото" у команді. Четверту та п’яту нагороду Україні принесли легкоатлетки Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко, які у секторі для стрибків у висоту зуміли завоювати "золото" та "бронзу" відповідно. Ще одну медаль у легкій атлетиці Синьо-жовтим приніс метальник молота Михайло Кохан. Сьому нагороду виграв гімнаст Ілля Ковтун, який вдало виступив на паралельних брусах. Третю золоту медаль до скарбнички Синьо-жовтих додав боксер Олександр Хижняк. Дев’яту медаль для України завоював борець греко-римського стилю Парвіз Насібов, а десяту – Жан Беленюк. Ще одне "срібло" Ігор приніс Україні дует веслярок Людмила Лузан/Анастасія Рибачок. 12-а нагорода України на рахунку борчині Ірини Коляденко.